Szállítási ismertető

A meglévő készletünkből rendelt termékeket rendszerint egy munkanapon belül kiszállításra elkészítjük. Előrendelés esetén 1-3 héten belül várható a termékek érkezése, erről e-mailben küldünk pontosítást. Amint az elkészült csomagot átadjuk a szállítónak, megerősítjük a rendelés teljesítését. A csomagolás költségét a szállítási díj tartalmazza. A termékekről és a szállítási díjról szóló ÁFA-s számlát a csomagban mellékeljük.

20.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES szállítás!

Választható szállítási módok

Sprinter futár házhozszállítás • 1.490 Ft/csomag (utánvét kezelési díj +200 Ft)

A kézbesítés rendszerint a csomag feladását követő munkanapon, munkaidőben, jellemzően 9 és 16 óra között történik. A futárcég a csomag felvételekor e-mailben elküldi a vásárlónak a csomag számát, az esetleges utánvét összegét, valamint a kézbesítő futár telefonszámát. Fontos, hogy minden esetben olyan szállítási címet kapjunk, ahol a küldeményt napközben át tudják venni, utánvételes rendelés esetén ki is tudják fizetni. Amennyiben a futár a csomag átadását nem tudja teljesíteni, úgy erről a tényről és a következő kézbesítési kísérlet időpontjáról értesítőt hagy a helyszínen. 

Pick Pack Pont átadópontonra történő kiszállítás • 1.090 Ft/csomag

Az elkészült csomagok Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg nem budapestre történő szállítás esetén 3-4 munkanapon belül érkeznek a vásárló által kiválasztott Pick Pack Pont átvételi helyre, az ország több mint 240 településén megtalálható 800  frekventált helyen lévő átadópontra, ahol 7 naptári nap áll rendelkezésre a csomagok átvételére. A Pick Pack Pont e-mailt küld, amint a csomag az árushelyre érkezett. Bővebb információ és boltlista: www.pickpackpont.hu

Választható fizetési módok

Utánvét 
Utánvétes fizetés esetén a megrendelés végösszegét a futárnak kell átadni, az áru átvételekor.

SimplePay bankkártyás fizetés 

Egyszerű, gyors és biztonságos online bankkártyás fizetés. A SimplePay rendszerén keresztül bonyolított tranzakciók biztonságát az OTP Bank informatikai háttere szolgáltatja. A kártyaadatok megadása a SimplePay felületén, a webáruházon kívül, a legmagasabb fokú biztonsági tanúsítványokkal ellátott környezetben történik.

Banki előreutalás 
Banki előreutalás esetén a pénz számlánkra történő megérkezését követően adjuk át a csomagot a futárnak. Bankszámlaszámunk: M-Invent Kft. 11742087-20082587. Közleményként a megrendelés számát kérjük feltüntetni. Ha a leadott megrendelés végösszege 7 naptári napon belül nem érkezik meg a számlánkra, úgy a rendelést sajnos törölnünk kell.