Szállítási ismertető

Minden termékünk raktáron van - a 13 óráig beérkezett megrendelések még aznap kiküldésre, másnap kézbesítésre kerülnek!

Amint az elkészült csomagot átadjuk a szállítónak, megerősítjük a rendelés teljesítését. A csomagolás költségét a szállítási díj tartalmazza. A termékekről és a szállítási díjról szóló számlát a csomagban mellékeljük.

25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES szállítás!

Választható szállítási módok

GLS házhozszállítás • 1.590 Ft/csomag

A kézbesítés rendszerint a csomag feladását követő munkanapon, munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik. A GLS e-mailben értesíti a címzettet amint megrendeljük a csomagszállítást. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat, kérhet egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba. A második e-mailt a kiszállítás napjának reggelén küldik, ez tartalmazza a kézbesítő futár telefonszámát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét, valamint egy 3 órás időablakot a kiszállítás várható idejével. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a címzettnek automatikusan megküldik a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. Fontos, hogy minden esetben olyan szállítási címet kapjunk, ahol a küldeményt napközben át tudják venni, utánvétes rendelés esetén ki is tudják fizetni.

GLS csomagpontra történő kiszállítás • 1.090 Ft/csomag 

Az elkészült csomagok rendszerint a feladást követő munkanapon érkeznek meg a vásárló által kiválasztott GLS CsomagPontra, az ország több mint 350 településén megtalálható több mint 800 frekventált helyen lévő, akár hétvégén is nyitva tartó átadópontra. A címzettnek SMS-ben küldenek tájékoztatást, amint a megrendelés megérkezik a kiválasztott GLS CsomagPontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre - a második és negyedik munkanapon ismételt e-mail értesítőt küld a GLS, ha a csomag még nem került átvételre. A térképes GLS CsomagPont kereső itt elérhető.

 

Választható fizetési módok

Utánvét 
Utánvétes fizetés esetén a megrendelés végösszegét a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak, vagy az átvevőhely dolgozójának.

SimplePay bankkártyás fizetés 
Egyszerű, gyors és biztonságos online bankkártyás fizetés. A SimplePay rendszerén keresztül bonyolított tranzakciók biztonságát az OTP Bank informatikai háttere szolgáltatja. A kártyaadatok megadása a SimplePay felületén, a webáruházon kívül, a legmagasabb fokú biztonsági tanúsítványokkal ellátott környezetben történik.

Banki előreutalás 
Banki előreutalás esetén a pénz számlánkra történő megérkezését követően adjuk át a csomagot a futárnak. Bankszámlaszámunk: M-Invent Kft. 11742087-20082587. Közleményként a megrendelés számát kérjük feltüntetni. Ha a leadott megrendelés végösszege 7 naptári napon belül nem érkezik meg a számlánkra, úgy a rendelést sajnos törölnünk kell.