Üzletszabályzat

Általános Szerződési Feltételek

A alábbiakban részletezett Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik, mint a www.goodsforgamers.hu internetes áruházban vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy, továbbiakban a Vevő, másrészről a www.goodsforgamers.hu internetes áruház üzemeltetője, továbbiakban az Eladó.
Az internetes áruházban leadott minden rendelésre az annak leadási időpontjában érvényben lévő ÁSZF az irányadó. A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő feltétel nélkül elfogadja. A Vevő tudomásul veszi, hogy a www.goodsforgamers.hu honlapon végrehajtott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi és szállítási szerződés jön létre.

Szerződés tárgya
A szerződés tárgya a www.goodsforgamers.hu internetes áruházban található mindazon árucikk, amire a vevő vásárlási megrendelést rögzít. A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

Árak
A feltüntetett eladási árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azonban mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak érvényben.

Rendelés
A www.goodsforgamers.hu internetes áruház termékeire rendelést leadni csak az áruház honlapján keresztül lehet.

Rendelkezésre állás, előrendelés

Az utóbbi években nagy mértékben bővült az általunk forgalmazott termékek köre, immáron három külföldi gyártó eredeti, jogdíjas modelljei szerepelnek kínálatunkban. A széles termék- és méretválaszték miatt csak a legnépszerűbb darabokat tartjuk raktáron, a nem készletezett áru pedig előrendelésre érkezik, általában 1-3 héten belül. Amennyiben nem sikerül a kért terméket beszereznünk, mert a gyártónál sem elérhető, úgy erről a vásárlót e-mailben értesítjük. Az ő igénye szerint tudjuk tartani, vagy törölni megrendelését.

Az elállás joga

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltató számára jogszabály írja elő, hogy a szerződés megkötése előtt kellő időben tájékoztassa a fogyasztót az elállás jogáról, miszerint a fogyasztó indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 naptári nap, amit áru megrendelése esetén annak átvételétől számítunk.
A kereskedő az elállást követő 14 napon belül köteles visszatéríteni a fogyasztó által kifizetett összeget. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, ezen felül egyéb költség nem terheli. A kereskedő azonban követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kára megtérítését.

Árengedmény kupon kód felhasználása

A megrendelni kívánt termékek kosárba tétele után klikk a 'Kosaram' menüpontra. Itt az 'Árengedmény kupon' mezőbe írd be a kapott kódot, ezután klikk a 'Kupon érvényesítése' gombra, így módosul a rendelés végösszege. Ha azt az információt kapod, hogy a kód érvénytelen, úgy kérjük ellenőrizd a helyes begépelést és az érvényesség dátumát. Amennyiben mégsem szeretnéd felhasználni a kupont, úgy az a 'Kód törlése' gombbal visszavonható. Egy megrendeléshez egy kód aktiválható.

Cserelehetőség

Amennyiben rossz méretet rendeltél, vagy meggondoltad magad, kérjük e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot és jelezd, hogy cserét, vagy pénzvisszafizetést szeretnél (a kiszállítás költségét természetesen nem tudjuk visszatéríteni). Ezután küldd vissza a csomagot címünkre a számlával együtt, a visszaszállítás költsége a Vásárlót terheli. A visszaküldött terméknek eredeti állapotában kell lennie, azaz használt, mosott terméket nem áll módunkban visszavenni. Nem a megrendelt áru, vagy minőségi hibás termék érkezése esetén e-mailben kérjük ezt jelezni, a csomag visszaküldésének költségét, valamint a ténylegesen megrendelt termék újraküldését ez esetben természetesen mi álljuk. Ha nem tudunk cseredarabot küldeni, mert esetleg elfogyott, akkor a kifizetett vételár levásárolható, vagy visszaigényelhető.

Szavatossági igény, reklamáció

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet „a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről” útmutatásai az irányadók. A szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak (bevarrt címke) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták. A visszaküldött terméket - a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik - megvizsgáltatjuk annak érdekében, hogy bizonyított legyen a tény, miszerint a terméket semmilyen külső - hő, olló, vegyi vagy esetleg túlzott fizikai - hatás nem érte. Amennyiben a terméken bekövetkezett minőségromlás gyártási hiba következménye, úgy a terméket természetesen kicseréljük. Ha a termék cseréjére a Vásárló nem tart igényt, az esetben visszafizetjük a vételárat. Visszaküldés kizárólag postai, futár úton történhet, a kapott ÁFA-s számlát mellékelni kell. A csomagot kérjük, értékbiztosítással együtt feladni, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Online vitarendezési platform

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Kapcsolattartás és fogyasztói kifogások érvényesítése

Email: vevoszolgalat@goodsforgamers.hu
Telefonszám: +36 70 367 4067