Üzletszabályzat

Általános Szerződési Feltételek

A alábbiakban részletezett Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik, mint a www.goodsforgamers.hu internetes áruházban vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy, továbbiakban a Vevő, másrészről a www.goodsforgamers.hu internetes áruház üzemeltetője, továbbiakban az Eladó.
Az internetes áruházban leadott minden rendelésre az annak leadási időpontjában érvényben lévő ÁSZF az irányadó. A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő feltétel nélkül elfogadja. A Vevő tudomásul veszi, hogy a www.goodsforgamers.hu honlapon végrehajtott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi és szállítási szerződés jön létre.

Szerződés tárgya
A szerződés tárgya a www.goodsforgamers.hu internetes áruházban található mindazon árucikk, amire a vevő vásárlási megrendelést rögzít. A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

Árak
A feltüntetett eladási árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azonban mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak érvényben.

Rendelés
A www.goodsforgamers.hu internetes áruház termékeire rendelést leadni csak az áruház honlapján keresztül lehet. A megrendelés véglegesítése fizetési kötelezettséggel jár.

Rendelkezésre állás, előrendelés

A "Raktáron" jelzett termékek rendelkezésre állnak, megrendelésük esetén 1-2 munkanapon belül kiszállításra kerülnek. A "Rendelésre" jelzett termékek várhatóan 1-3 héten belül érkeznek meg hozzánk, két hetente indul import partnereinktől. Az előrendelések várható teljesítéséről e-mailben küldünk pontosítást. Amennyiben nem sikerül a kért terméket beszereznünk, mert a gyártónál sem elérhető, úgy erről a vásárlót e-mailben értesítjük. Az ő igénye szerint tudjuk tartani, vagy törölni megrendelését.

Az elállás joga

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltató számára jogszabály írja elő, hogy a szerződés megkötése előtt kellő időben tájékoztassa a fogyasztót az elállás jogáról, miszerint a fogyasztó indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 naptári nap, amit áru megrendelése esetén annak átvételétől számítunk.
A kereskedő az elállást követő 14 napon belül köteles visszatéríteni a fogyasztó által kifizetett összeget. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, ezen felül egyéb költség nem terheli. A kereskedő azonban követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kára megtérítését.

Árengedmény kupon kód felhasználása

A megrendelni kívánt termékek kosárba tétele után klikk a 'Kosaram' menüpontra. Itt az 'Árengedmény kupon' mezőbe írd be a kapott kódot, ezután klikk a 'Kupon érvényesítése' gombra, így módosul a rendelés végösszege. Ha azt az információt kapod, hogy a kód érvénytelen, úgy kérjük ellenőrizd a helyes begépelést és az érvényesség dátumát. Amennyiben mégsem szeretnéd felhasználni a kupont, úgy az a 'Kód törlése' gombbal visszavonható. Egy megrendeléshez egy kód aktiválható.

Cserelehetőség

Amennyiben rossz méretet rendeltél, vagy meggondoltad magad, kérjük e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot és jelezd, hogy cserét, vagy pénzvisszafizetést szeretnél (a kiszállítás költségét természetesen nem tudjuk visszatéríteni). Ezután küldd vissza a csomagot címünkre a számlával együtt, a visszaszállítás költsége a Vásárlót terheli. A visszaküldött terméknek eredeti állapotában kell lennie, azaz használt, mosott terméket nem áll módunkban visszavenni. Nem a megrendelt áru, vagy minőségi hibás termék érkezése esetén e-mailben kérjük ezt jelezni, a csomag visszaküldésének költségét, valamint a ténylegesen megrendelt termék újraküldését ez esetben természetesen mi álljuk. Ha nem tudunk cseredarabot küldeni, mert esetleg elfogyott, akkor a kifizetett vételár levásárolható, vagy visszaigényelhető.

Szavatossági igény, reklamáció

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet „a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről” útmutatásai az irányadók. A szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak (bevarrt címke) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták. A visszaküldött terméket - a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik - megvizsgáltatjuk annak érdekében, hogy bizonyított legyen a tény, miszerint a terméket semmilyen külső - hő, olló, vegyi vagy esetleg túlzott fizikai - hatás nem érte. Amennyiben a terméken bekövetkezett minőségromlás gyártási hiba következménye, úgy a terméket természetesen kicseréljük. Ha a termék cseréjére a Vásárló nem tart igényt, az esetben visszafizetjük a vételárat. Visszaküldés kizárólag postai, futár úton történhet, a kapott ÁFA-s számlát mellékelni kell. A csomagot kérjük, értékbiztosítással együtt feladni, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Online vitarendezési platform

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Kapcsolattartás és fogyasztói kifogások érvényesítése

Email: vevoszolgalat@goodsforgamers.hu
Telefonszám: +36 70 367 4067